Business

Mike Collier Thinks Republican Legislators Would Be Relieved If He Beat Dan Patrick – Texas Monthly

Op zestigjarige leeftijd was Mike Collier twee keer een Democratische kandidaat voor een staatskantoor in Texas. In 2014 maakte de gecertificeerde openbare accountant, die een Republikein was geweest, zijn eerste inval in electieve politiek, zich voor controle als democraat tegen Glenn Hegar en verloor met meer dan twintig procentpunten. In 2018 kwam hij binnen vijf punten van luitenant-gouverneur Dan Patrick, de sterkste prestatie van een democraat sinds 1998, toen controleur John Sharp met minder dan twee punten verloor van toekomstige gouverneur Rick Perry. In april kondigde Collier aan dat hij een verkennende commissie aan het vormen was om een ​​nieuwe run op Patrick te overwegen. Hij is nu klaar met verkennen.

Op maandag lanceert Collier officieel zijn kandidatuur en een campagne over de hele staat met 45 evenementen in 26 dagen. De tour, in zijn Ford F-150 pick-uptruck uit 2018, voert hem door de grootste provincies van de staat – Dallas en Houston’s Harris – en een van de kleinste – Foard, gelegen op de glooiende vlaktes web ten oosten van de voet van de Panhandle, en Throckmorton , halverwege tussen Wichita Falls en Abilene. Er zal een rondetafelgesprek zijn met boeren en een windmolenparkbezoek in West-Texas, buurtfeesten in de Rio Grande-vallei en een luistertour die hem naar zwarte kerken in Oost-Texas brengt. In 2018, toen Beto O’Rourke Ted Cruz uitdaagde voor senator en de krantenkoppen haalde, was Collier, met zijn zakelijke achtergrond en bescheiden manier van doen, de beste presteerder van de Democraten op het platteland van Texas, waar de partij het zwakst is.

Maar voordat hij zijn rematch met Patrick kan krijgen, zal Collier langs Matthew Dowd moeten komen, een voormalige hoofdstrateeg van George W. Bush die woensdag veel aandacht stal met zijn aankondiging dat hij zich kandidaat zal stellen voor luitenant-gouverneur als Democraat. Terwijl Dowd duidelijk een flitsendere aanwezigheid is, ploegt Collier, die het sissen van een CPA heeft, deze grond al jaren. Hij belooft zakelijk inzicht en de rechtschapenheid van een accountant te brengen bij problemen zoals het inperken van onroerendgoedbelasting, het volledig financieren van openbare scholen, het scheppen van banen en “het verdomde netwerk repareren”.

De indieningsdeadline voor Democraten sluit in december. Wie van de partij ook wint in de voorverkiezingen, krijgt een zware strijd tegen Patrick, die volgens zijn aangiften van juli meer dan 23 miljoen greenback op zijn campagnerekening had staan. Daarentegen heeft Collier, die opschepte over het ophalen van meer dan $ 1 miljoen in zijn verkennende fase, $ 200.000 op de financial institution, terwijl Dowd helemaal opnieuw begint.

Collier sprak met Texas maandelijks over waarom hij weer lease. Dit interview is voor de duidelijkheid licht bewerkt.


TM: Dit is je derde run voor een kantoor over de hele staat. Waarom doe je het?

MC: De motivatie om nu luitenant-gouverneur te worden is precies hetzelfde als in 2018. Ik ben erg gepassioneerd door Texas. We hebben veel problemen die onze politieke leiders niet oplossen. Ik ben erg gepassioneerd door democratie. En ik denk dat een concurrerende Democratische partij in Texas op zoveel niveaus heel goed zou zijn voor de democratie. En ik heb het gevoel dat ik het mezelf en de mensen die me hebben geholpen verplicht ben omdat we in ’18 zo dichtbij kwamen.

Je kent de uitdrukking, een voetbalteam verliest nooit het spel, ze hebben gewoon geen tijd meer? Toen we naar de gegevens na 2018 keken, kwam ik tot de conclusie, naar mijn mening terecht, dat als ik meer tijd en meer geld had gehad, ik had kunnen winnen. De reden waarom ik dat zeg, is dat we stemmen aan het toevoegen waren, en we konden in ons interne peilingwerk zien dat ik de kloof met elke dag aan het dichten was. En toen we bij de verkiezingsdag kwamen, kwam ik zo dichtbij als elke andere democratische uitdager sinds de jaren negentig op die positie is gekomen. Ik heb 3,8 miljoen stemmen afgerond, Patrick heeft 4,2 miljoen stemmen afgerond, dus hij wordt luitenant-gouverneur, maar ik was die kloof met elke dag aan het dichten.

TM: Waarom denk je dat je het beter hebt gedaan dan andere democraten in landelijke provincies?

MC: Wat ik in 2018 heb geleerd, is dat als je zelfs maar dieprood land ingaat – wat Dan Patrick trouwens nooit in dieprood gebied betreedt, hij die kiezers als vanzelfsprekend beschouwt – en je een geïnformeerd standpunt en ervaring hebt in het communiceren met kiezers, en je hebt heel veel surrogaten, vrienden en bondgenoten om je te helpen je boodschap naar buiten te brengen, dan merk je dat er ontzettend veel mensen in Texas zijn die niet meer aan Mike Collier versus Dan Patrick denken als een partijdige wedstrijd. Ze kunnen het gaan zien als “wie van deze twee gaat deze problemen oplossen die mij en mijn familie treffen en waar we ons zorgen over maken.” En ze zeggen uiteindelijk: ‘Ik denk dat Mike de man is. Ik hoorde van hem. Ik hou van zijn standpunt over onroerendgoedbelasting, openbaar onderwijs, het repareren van het verdomde web, waterinfrastructuur, enz. ”

Ik denk dat vele, vele Texanen – ik zou zelfs durven zeggen de meeste Texanen – liever zouden zien dat er niet al die partijdige angst is. Overal waar ik kom, zeggen mensen tegen me: “Dit is echt verfrissend”, omdat ik denk dat ze gewoon uitgeput zijn door partijdigheid en ze graag over de problemen praten. Je zult high-end politieke adviseurs hebben die denken dat het allemaal gaat om het opzwepen van een razernij en het maken van de foundation. Ze weten niet wat ze doen. Waar mensen in de wereld van vandaag over willen horen, willen ze horen hoe je problemen kunt oplossen.

TM: Als je wilt winnen, zou de Senaat vrijwel zeker nog steeds Republikeins in de meerderheid zijn. Heeft u een strategie voor hoe u onder die omstandigheden de macht in de kamer zou gebruiken?

MC: Ik voorspel dat als ik tot luitenant-gouverneur phrase gekozen en een Senaat voorzit die wordt gedomineerd door Republikeinen, veel van die Republikeinen zullen worden opgelucht. Bij het bepalen van de agenda gaan we werken aan de problemen die de Texanen bezighouden, en de Republikeinen weten dat we het verdomde netwerk moeten repareren en ze weten dat we het probleem van de onroerendgoedbelasting moeten oplossen. Ze hebben een luitenant-gouverneur gehad die met ijzeren vuist controleerde, waardoor ze hun kiezers niet konden dienen. En ik denk dat ze behoorlijk opgelucht zullen zijn. Dat betekent niet dat het een mattress van rozen voor mij wordt. Het wordt een hele interessante uitdaging.

TM: Was je verrast toen Matt Dowd meedeed aan de race? Had hij er met je over gesproken of zag je het aankomen?

MC: Ik hoorde voor het eerst over hem [thinking about running] als ik het inlees Texas maandelijks. Je verwacht dat mensen de main binnenkomen. Ik heb er nooit aan getwijfeld of er iemand naar de voorverkiezing zou gaan, ik heb het werk gedaan. Ik ben overal in de staat geweest. Ik heb een netwerk en infrastructuur, ik heb vrienden en ik heb bondgenoten, en ik heb mensen die me aanmoedigen, en ik heb het werk gedaan. En dus vind ik een voorverkiezing niet erg.

Het verandert helemaal niets aan wat ik doe. En ik heb nog dertien excellent goede maanden [before the general election]. Ik blijf gewoon bij de les.

TM: Maar in de praktijk heeft Matt Dowd carrière gemaakt als politiek strateeg en analist. Hij heeft tien keer zoveel Twitter-volgers als jij. Hij is de hele tijd op kabel-tv. Het is alsof hij een inloopkast heeft in Wimberley die rechtstreeks naar de MSNBC-studio leidt. Hoe concurreer je daarmee?

MC: Waar het om gaat is hoe mensen over je denken als je komt opdagen, en je schudt hun de hand, en je leert ze kennen en praat over de problemen in de staat. Ik denk niet dat je wint op Twitter. Je wint niet op MSNBC. Je wint door met Texanen te praten en ze je te laten kennen en ze je te laten vertrouwen, en je hebt een netwerk en ze reageren op je en ze stemmen op je.

TM: Nu je een omstreden race hebt, is er een mogelijkheid dat je zou overschuiven en weer voor controleur zou gaan?

MC: Nee. Mijn passie om dit te doen is veelvoudig, maar hier zijn de onderdelen. Ten eerste, ik hou van deze staat, de mensen erin. We hebben problemen, we moeten eraan werken om die problemen op te lossen; het zal niet voor altijd het surprise van Texas zijn als we deze problemen niet oplossen. In de positie van luitenant-gouverneur kan ik de meeste invloed hebben.

Ten tweede ben ik erg gepassioneerd door democratie, en de luitenant-gouverneur heeft veel invloed op hoe we omgaan met zaken als stemmen en herindeling en alle andere aspecten om ervoor te zorgen dat we een echt representatieve democratie hebben in Texas.

En tot slot ben ik erg gepassioneerd over het feit dat democraten de bewakers zijn van onze individuele vrijheden en grondwettelijke rechten. En we hebben gezien dat Dan Patrick onze individuele vrijheden en grondwettelijke rechten heeft geschonden, of het nu het stemrecht is, of het het recht van een vrouw is om haar lot in haar eigen lichaam te bepalen, of het het recht van transkinderen is om te leven zoals hun Schepper heeft gemaakt hen, en zelfs het recht op vrije meningsuiting, die interfereert met wat leraren op de scholen kunnen onderwijzen. De luitenant-gouverneur heeft een buitensporige invloed op al die dingen. En dat is wat mijn ambitie bezielt.

TM: Hoeveel maakt het bij de algemene verkiezingen uit wie er nog meer op het ticket staan?

MC: Ik hoop dat Beto zich kandidaat stelt voor gouverneur.

TM: Vanwege hoe hij campagne voerde in 2018?

MC: Ik vond dat hij het fantastisch deed. Ik presteerde beter dan alle andere democraten op het platteland van Texas, 171 provincies. Hij presteerde beter dan alle andere democraten in de stedelijke provincies. En dus is het heel gemakkelijk voor mij om te zien dat als je een paar jongens hebt die elkaar vertrouwen, elkaar kennen, regelmatig praten, dat we zowel op het platteland als in de stad kunnen optimaliseren, ik denk dat het erg goed is voor onze vooruitzichten.

TM: Als de geschiedenis een leidraad is, zou dit een slecht jaar kunnen zijn voor Texas Democrats in het tweede jaar met een Democraat in het Witte Huis. Volgens de meest recente peiling van de Quinnipiac College heeft president Biden’s nummers in Texas zien er behoorlijk somber uit. Kiezers in Texas gaven hem een ​​waardering van 32 procent voor de goedkeuring van zijn baan, met 61 procent afkeuren, een nettodaling van 24 punten sinds juni.

MC: Toen ik Joe Biden steunde en voor hem vocht, dacht ik niet na over de politieke implicaties op lange termijn voor mij. Ik had het gevoel dat dit het juiste was om te doen. En toen hij werd gekozen, zei ik niet: “Nou, ik kan deze maar beter uitstellen voor luitenant-gouverneur, need we weten allemaal wat het betekent als de president in het Witte Huis zit.” Nee, de dag nadat hij werd gekozen, belde ik de mensen die ik kende om hen te feliciteren en te zeggen: “Ik wil niet bij de regering, ik wil een rematch.”

Wat betreft de populariteit en het succes van Joe Biden, ik geloof dat als we hier zitten en het tijd is voor mensen om te stemmen, hij een populaire president zal zijn. Ik bedoel, dit zijn moeilijke problemen om op te lossen. Ze hebben tijd nodig. Ik heb vertrouwen in hem. Ik heb altijd. Ik verdubbel en verdrievoudig de president waar ik achter stond. Dat is gewoon hoe ik ben.

TM: Zelfs senatoren van de Democratische staat zijn er afkerig van om Dan Patrick in het openbaar te dwarsbomen. Verwacht je dat ze campagne voor je voeren als jij de genomineerde bent?

MC: Ze kunnen of ze kunnen niet. Natuurlijk zal ik alle hulp aannemen die ik kan krijgen, maar uiteindelijk moet je het in de politiek voor jezelf doen. Ik moet er mijn schouders onder zetten. Een van de redenen waarom de Democraten in de hele staat niet hebben gewonnen, is omdat niemand eraan blijft vasthouden. Wat normaal de afgelopen dertig jaar is gebeurd, is dat je een kandidaat wordt, zonder dat je over de hele staat hebt gerend. En dan cease je er twee jaar lang alles in wat je hebt en maak je fouten en heb je een start van een netwerk en vaardigheden, en als je verslagen bent, ga je gewoon weg. En dan begint de volgende menigte opnieuw. En ik heb vanaf het start geweten dat dit een grote en complexe staat is, en het zal misschien jaren duren om te winnen. En zo heb ik dat netwerk opgebouwd. Ik heb die infrastructuur. Ik moet nu uitvoeren. Ik betaal. Ik zou alle hulp verwelkomen die ik kan krijgen en ik ben bevriend met veel van de Democratische senatoren. Maar ik moet dit werk doen.

https://community99.com/mike-collier-thinks-republican-legislators-would-be-relieved-if-he-beat-dan-patrick-texas-monthly/ | Mike Collier Thinks Republican Legislators Would Be Relieved If He Beat Dan Patrick – Texas Month-to-month

healthayar

Fry Electronics is an automatic aggregator of the all world’s media. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials, please contact us by email – admin@fry-electronics.com. The content will be deleted within 24 hours.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =

Back to top button